Tko smo?

PONEŠTO O XSTONE-u

Krenuli smo od ideje koja se činila nemogućom, tada nismo vjerovali, da ćemo doći tu gdje smo sada.

XSTONE je uspio stvoriti proizvod bez premca pod nazivom: beton u roli ili fleksibilne površine, savitljive zidne obloge; kamen smotan kao uobičajena tapeta, nemojte me krivo shvatiti—ne impliciram da je to običan proizvod, naprotiv, nikada niste vidjeli takvo što.

S otkrićem betona u roli, kreativnost je oslobođena, uspijevajući kontrolirati reakciju sirovih proizvoda tijekom procesa postižući iskustvo i ustrajnost. Polako je bilo moguće mijenjati uzorke, teksture, igrati se bojama komponenti bez primjena opasnih elemenata, dovršavajući različite karakteristične dizajne. Od betona u roli, pokušali smo s metalima što je rezultiralo našom hrđom i bakrom na roli, zatim smo pokušali s ugljenom; također uspješna ideja oživljena- i tako dalje na naš način, evo nas – različite teksture i boje za još impresivnije interijere.

Čak nas nazivaju posebno preferiranim proizvodom u posljednjem desetljeću. XSTONE postoji već 15 godina dizajnirajući tehničke sustave i personalizirane površine s čarolijom prirode. Budući da je naša proizvodnja i partnerstvo, na ovom velikom putu, uspostavljeno u Njemačkoj, Certifikati kvalitete izdani su u Njemačkoj, a dali su ih stručnjaci u posebno dizajniranim ispitnim laboratorijima.

Svi proizvodi izrađeni su od biranog kvarcnog pijeska ili kamenih krhotina i vezani prirodnim smolama. Cijele kolekcije koriste se u zatvorenom prostoru, na otvorenom, podovima, zidovima, kao drvene ploče ili furniri za profesionalce.

Mi smo XSTONE jer samo mi možemo napraviti fleksibilne površine od kamena i bilo kojeg mineralnog resursa s uzorcima u raznolikim intenzitetima boja i jedinstvenim teksturama, od osnovnih prirodnih osnova. Iz prirode – Kao priroda.